C - Alas chamanicas, celtas, chamanismo de hoy, G - Musica para la sonrisa de tu oidos

Loreena Mckennitt – Festival Mil·leni – Palau de Musica 24 de abril 2012.

Primera gira europea de Loreena McKennitt des del 2008.

La eclèctica i singular música celta de Loreena McKennitt continua repartint la seva màgia a través d’Europa. La cantant canadenca ha anunciat les dates de la gira del seu pròxim any.El tour «Huellas Celtas» consta de 29 concerts, que aterren a 11 països. Començant el 17 de març a Zuric i finalitzant al Palau de la Música de Barcelona el 24 d’abril.

«Estic amb moltes ganes de portar la meva música al meu públic una altra vegada», va dir a l’anunciar la gira. «Sempre ha estat un plaer conèixer a tantes persones que han trobat un lloc en les seves vides per la meva música».El públic europeu es retrobarà amb el guitarrista Brian Hughes, el violinista Hugh Marsh i la violoncel·lista Caroline Lavelle, que han actuat amb McKennitt en diverses de les seves extenses gires en el passat, i coneixerà alguns nous músics convidats.

Musicalment, el públic podrà escoltar temes de molts dels dotze àlbums de la cantant, que ha explorat les arrels de la música celta en un viatge que parteix d’Àsia Menor i culmina a Irlanda.Originària d’un petit poble de les praderies de Canadà, Loreena McKennitt va fer el seu primer disc el 1985, quan tocava als carrers del centre de Toronto – aquesta gravació la va portar per primera vegada de gira pel seu país natal. Els enregistraments que van seguir reflecteixen tant les seves aventures al voltant del món, com el seu constant recerca de les arrels de la música celta.

Loreena McKennitt sempre ha mantingut el control de la seva música a través del seu propi segell discogràfic i és un dels intèrprets independents de més èxit al Canadà. Al llarg de la seva carrera, Loreena McKennitt ha guanyat nombrosos premis i guardons, incloent-hi el més alt honor civil del seu país: l’Ordre de Canadà. Ha venut 14 milions de discos, també ha escrit música per a cinema i televisió, i ha creat tres DVDs amb els seus concerts.

Hora:
21:00 h
Preu:
De 22 a 76 euros
Local:
Palau de la Música CatalanaBarcelonaCom arribar-hi?| Veure mapa

Dia:
24/04/12

Gracias por participar.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s